Indhold

Sponsoreret

Koto Gaveideer

Koto gaveideer til manden med skæg

Koto gaveideer er genialt hvis du står og skal forkæle en du holder af, eller måske bare dig selv? Så har KOTO skabt et univers af gaver til manden med skæg. 

Dette indlæg er skabt med fokus på, at gøre skægpleje og vedligeholdelse til en dejlig ting i hverdagen. Skægpleje kan være en ekstrem tidskrævende element i hverdagen og derfor er det vigtig, at have de rette redskaber. 

Vi har samlet de bedste gaveideer fra KOTO alle, med fokus på skægpleje og vedligeholdelse af skægget. 

Barberians Barber Kit

Dette sæt er baseret på de luksus elementer en mand drømmer om. Dette sæt opfordrer til den traditionelle barbering, hvor der er fokus på detaljen. Dette sæt kan være starten på en ny barberingsmetode for dig eller din mand. Årsagen er, at mange mænd er gået over til maskin barbering fordi den traditionelle skraber er for en for langsommelig metode eller blot ikke passer ind i hverdagen. Derfor er dette sæt perfekt! Når du først har brugt en shaving brush med ægte grævlinge hår og mærket forskellen, så går du måske ikke tilbage til den traditionelle barbering, men du vil prioritere den når du kan.

 

Sættet indeholder:

  • Shaving Creme, tør vi kalde det den bedste barberingscreme nogensinde? Det bedømmer du.
  • Shaving Brush Pure Badger Hair (ægte grævlingehår)
  • Traditionel barber skål.

DKK 699,00

Barberians Shaving Set

Efter mange år med maskine barbering fik i min 25 års gave en barber skraber og barberkost af min kæreste. Hun mente, at jeg skulle prøve “den fulde oplevelse”. Siden dengang har prøvet utallige barber skabere og barberkoste. Et af de største udfordringer ud over kvaliteten er opbevaringen af mit barbergrej. Det ligger altid gemt væk i en skuffe, som ikke altid er lige organiseret.  

Dette shaving set fra Barberians er skabt med stil og stolthed. Det fortjener en plads på badeværelset! KOTO har skabt deres egen model, som er elegant og ikke mindst en rigtig god gaveide.

Sættet indeholder kerneelementerne af en klassisk barbering og udgør en elegant præsentation af dit barber set-up.

Sættet indeholder: Stander, Pure Badger Hair Barberkost og Safety Razor.

ForhandlerPrisLæs mere
Made 4 men699,30 kr
Koto999,00 kr

Kan du lide denne artikel?

Del på facebook
Del på Facebook
Del på twitter
Del på Twitter
Del på linkedin
Del på Linkdin
Del på pinterest
Del på Pinterest

Vi samarbejder med