KOTO skægpleje til alle mænd

Koto er et nyt brand indenfor klassisk barber- og skægplejeritualer, som bør være i alle de danske badeværelser. Det er ihvertfald målet for det relativt unge brand, som blev skabt i 2016. Koto har kun de skarpeste barberblade og de lækreste plejeprodukter til den moderne gentleman. 

HairConnection anmelder og prøver deres produkter og vil løbende give vores syn på hvorfor den klassiske barbering er enorm vigtig om ikke andet engang imellem. HairConnection ønsker at give dig tips og tricks til, hvordan Koto kan bruges som velværd for skægget og sindet.

Koto skægpleje

Her kan du tilgå alle kategorier fra KOTO

Koto forhandler som sagt alt barbergrej samt skægpleje produkter til mænd. Vi har gjort det nemt for dig, at tilgå alle produkter og produkt kategorier herunder. 

Skrabere og barberblade: 5+1 knivskarpe barberblade er kendetegnet på Koto’s barberblade, som består af fem knivskarpe blade af svensk stål. De sikrer dig en tæt og glat barbering med et minimum af hudirritationer. Holder du barberbladet ordenligt ved at tørre dem grundigt af efter brug, så holder bladene længe.

Barbering: I denne kategori finder du primært de produkter, som gør barberingen mulig og yderst behagelig. Vores barberkoste er kun lavet i “pure badger”, som betyder det er ægte grævlingehår, som benyttes i vores barberkoste. 

Skæg: vores skægprodukter rummer over olier og shampoo til skægget, som gør oplevelsen af en barbering endnu bedre og ikke mindst gør oplevelsen fuldendt. 

Hår: vores hårkategori er over de seneste måneder vokset med vores egen hårvoks, samt “Smooth Repair Hair Conditioners”. Årsagen er at et fyldigt skæg ofte går sammen med en god frisure. Alt ting hænger sammen og derfor har Koto fundet nogle af de bedste conditioners på markedet. 

On Top

Nyeste artikler

KOTO

Koto Gaveideer

Koto gaveideer til manden med skæg Koto gaveideer er genialt hvis du står og skal forkæle en du holder af, eller måske bare dig selv?

Læs mere »

Social Media

Få de seneste nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi sender dig kun relevante artikler 

On Trend

De mest populære indlæg

Facts

Skægpleje i hverdagen

Skægpleje Følgende artikel vil omhandle tips og trick, gode råd til at pleje dit skæg, samt nogle relevante produkter vi klart vil anbefale at anskaffe sig,

Læs mere »